Verkavelingsaanvraag goedgekeurd

25 01 2013

Ondanks de bezwaren van onzen toekomstige buur, is alles zo goed als aanvaard zoals we het wensen. Belangrijke stap in de goede richting. Binnenkort zijn we eigenaars van een stuk bouwgrond ipv een lapje aarde. Binnen 30 dagen en zonder bijkomend protest, kunnen we de akte eindelijk gaan ondertekenen.

vernieuwde_situatie

Advertisements

Actions

Information

3 responses

7 06 2013
Rik

Hallo, leuk dat jullie ook bloggen! 😀 Proficiat met de verkavelingsaanvraag, hopelijk staan jullie ondertussen al iets verder en begint er schot in de zaak te komen. Ik kan me voorstellen dat het niet gemakkelijk is om voor alles een goede vakman te vinden. Daarom zal ik jullie alvast helpen door een website mee te geven waar je tips vind over dakwerken. Je vind er alles over wat het beste dak is voor jouw woning, waar je moet op letten, maar ook waar je de beste dakwerkers vind in België. Je leert ook hoe je een goede dakwerker onderscheid van een slechte. Als je op de website in mijn link klikt kom je direct op de juiste pagina terecht. Groetjes en veel succes met het bouwen!

10 06 2013
Rik

dakwerken – http://www.topdakwerker.be

Link vergeten, oeps! Nu staat hij er wel.
Groetjes

16 06 2014
maikklijnstaucadoor

Goed geschreven blog heeft u daar neer gezet. En een uitstekende informatie over u bouw activiteiten. Dank u vriendelijk het was leuk om te lezen. Gr de stucadoor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: